Ook creatief: de scheurkalender

Wat is er mooier dan elke dag opstaan met een prikkelende uitspraak? Je hersens pijnigen met een uitdagend raadsel? Spelenderwijs je kennis vergroten? Of een oefening na het ontbijt om je bovenkamer op te frissen?

Onze creatieve scheurkalenders liggen niet in de boekhandel en kunnen niet bij bol.com gekocht worden. We maken ze op maat. Je kunt ze bestellen als eindejaarsattentie voor je relaties. Of voor in het kerstpakket van je medewerkers. Of allebei natuurlijk. Als bedankje dat (minstens) een jaar meegaat.

Voor 2021 maken we scheurkalenders voor harde werkers die dit jaar in de volle wind van Covid-19 hebben gestaan.

 • de mantelzorgkalender is voor een gemeente of welzijnsorganisatie het ideale mantelzorgcompliment  om te geven aan al die mensen die vrijwillige zorg bieden aan familie of andere ‘naaste’. Verschillende gemeentes laten er inmiddels eentje op maat maken.
  Overleg met ons hoe je de kalender voor jouw gemeente een lokale ‘touch’ kunt geven, bijvoorbeeld door tips voor lokale uitstapjes, en kortingen en andere acties van de ‘eigen’ middenstand.
  In Amersfoort en Gouda hebben we inmiddels de afspraak gemaakt dat alle geregistreerde mantelzorgers eind dit jaar een fraaie scheurkalender tegemoet kunnen zien! 

  Klik hier 
  voor een dummy van de scheurkalender die we voor Gouda maakten.


 • De Klassewerk! scheurkalender voor het primair onderwijs is bestemd voor al die leerkrachten die wel een extra bedankje hebben verdiend.
  De scheurkalender biedt de ontvangers 365 dagen een knipoog, steekt ze een hart onder de riem, zorgt voor gezonde relativering en stimuleert ze om het werk op school met plezier te blijven doen.
  De kalender loopt parallel aan het schooljaar.
  Regel nu al deze leuke en waardevolle attentie voor je personeel.

  Klik hier voor een dummy van de scheurkalender. Wordt jouw school de eerste die we een exemplaar op maat kunnen leveren?

Bel of mail ons voor meer informatie, prijsopgave en bestellingen.


“Met zo’n creatieve scheurkalender geef je je medewerkers een jaar lang een compliment voor hun inzet”